Onze werkwijze?

Operational Plus ondersteunt u met de tijdelijke inzet van operationele specialisten, complete teams en teamleiders. Wij doen dat als volgt:

  • Inzet van operationele specialisten. De specialisten van Operational Plus onderscheiden zich door commitment, ervaring en kennis. De werkzaamheden die onze specialisten uitvoeren variëren van het uitvoeren van ondersteunende, repeterende werkzaamheden tot het tijdelijk invullen van een key-user rol of het ondersteunen van de teamleider.
  • Inzet van teams. Onze teams zijn zelfsturend, of worden door u aangestuurd. Zij helpen u - vaak in projectverband - om vooraf gedefinieerde doelstellingen te behalen. Deze doelstellingen bestaan bijvoorbeeld uit het wegwerken van operationele achterstanden of procesuitval. Ook bij een tijdelijk tekort aan medewerkers kunnen onze teams u ondersteunen, bijvoorbeeld door mee te draaien op de operationele afdeling.
  • Inzet van teamleiders. Onze teamleiders zijn ervaren, snel inzetbaar en geven direct leiding aan operationele medewerkers. De keuze van de teamleider wordt afgestemd op de behoefte van het team. Teamleiders van Operational Plus onderscheiden zich door een duidelijke en heldere aanpak en een goede en heldere communicatie en rapportage.
  • Inzet van project management ondersteuners. Onze project management ondersteuners beschikken over de benodigde vaardigheden voor het opzetten en ondersteunen van een project management office. Zij worden actief begeleid om deze vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wilt u weten waarvoor u een beroep kunt doen op onze medewerkers? Selecteer voor een uitgebreide omschrijving een onderdeel in het menu hierboven.