Inzet van teamleiders

De teamleiders van Operational Plus zijn gedreven om de ideale omstandigheden voor samenwerking en teamprestaties te creëren. Zij zorgen ervoor dat een team zich effectief kan ontwikkelen en samen kan groeien tot maximale prestaties. Zij ruimen hindernissen uit de weg, zorgen voor uitdagingen en coachen en begeleiden teamleden wanneer dit nodig is.

Bij Operational Plus kunt u kiezen uit drie niveaus van teamleiders:

  1. Junior teamleiders, met één jaar ervaring. Zij zijn in staat om kleine teams aan te sturen in een niet te veranderlijke omgeving. Hun aanpak is gericht op de inhoud van het werk en het coachen, motiveren en begeleiden van de medewerkers.
  2. Medior teamleiders, met minimaal drie jaar ervaring als teamleider. Zij sturen grotere teams aan door alle groeifasen van het team. Zij kunnen het team leiden binnen een veranderlijke omgeving en omgaan met onvoorspelbare veranderingen die van invloed zijn op het team. Zij communiceren en rapporteren duidelijk met hun management en zijn gewend om resultaatgericht te werken.
  3. Senior teamleiders, met minimaal vijf jaar ervaring als teamleider. Zij sturen teams aan tijdens complexe veranderingen binnen de organisatie en kunnen duidelijke doelstellingen opstellen en richting geven. Zij zorgen voor overzichtelijke managementrapportages en managen de interne en externe relaties van het team.