Voorbeeldprojecten

  • Het vastleggen van processen binnen een afdeling; de manager van een energieleverancier merkte dat er weinig tijd was om de processen binnen de afdeling inzichtelijk te maken en deze vast te leggen. Een operationeel specialist van Operational Plus draaide mee op de afdeling en legde de processen vanaf het laagste niveau vast.
  • Het verwerken van uitval; een grote leverancier binnen de energiemarkt kreeg te maken met grote hoeveelheden uitval als gevolg van applicatiewijzigingen. Een team van specialisten werd ingezet om de afdeling te ondersteunen bij het inzichtelijk maken van de achterstanden en het verwerken hiervan.
  • Het opleiden van personeel; voor de implementatie van een nieuw SAP IS-U systeem bij een organisatie binnen de watersector zijn de specialisten van Operational Plus ingezet om trainingen te ontwikkelen en de interne medewerkers in het gebruik van het nieuwe SAP IS-U systeem op te leiden. Na de implementatie heeft een team van specialisten de gebruikers gedurende een periode begeleid bij de uitvoer van hun werkzaamheden.
  • Project management ondersteuning; bij een grote multinational is een programma opgestart waarbinnen een aantal projecten lopen die centraal worden aangestuurd. Om deze projecten in goede banen te leiden en ondersteuning te bieden aan de projectmanagers is een beroep gedaan op een project management ondersteuner van Operational Plus.